Search results
Search results 1-20 of 1,000There are even more results, please redefine your search.
Nirnaeth: Ale kdybys věděla o někom, kdo by koupil tak řekni OT: Tak a nové CD od Linkin Park je venku, oficiálně vychází až za pár dní... a všichni stahují jak blbí... byl jim nejradši ustřihla uši hajzlové jedni... to prostě nemůžou počkat těch 5 dní, to mě zase vytočilo :/ pardon... jdu spát, aspoň budu mít klid Oldo: gratulace, veliká, doufám, že tě to bude bavit
Nirnaeth: já mám doma Twilight v originále... nechceš pujčit? Když tu knížku máš v ruce tak je to lepší ne? Já prodávám i ty české díly... nechceš? všechny za 400-500 kč Chjo, tak v Brně skysnu i ve středu... nestihla jsem se přihlásit na seminář z AJ a jediný volný vhodný termín byl středa, což byl jediný volný den v týdnu co tam mám doprdele dělat... že já jsem byla tak hloupá a nestihla jsem to do kelu... Omlouvám se za můj výlev...
Antonymi: chcíp no... trochu mě to deptá
Nirnaeth: Ale aspoň to máš jen tři dny... schválně se podívej na ten můj :/ Já tam budu muset tvrdnout celý týden Hlavně je to všechno trojhodinovka... to mě zabije http://img299.imageshack.us/img299/9350/rozvrhs.jpg Ještě si tam dám angličtinu seminář asi na úterý na ráno... POZOR soutěž o nové CD Apocalypticy, zapojit se může i zbytek fóra, avšak pochybuju, že by tady někdo to CD neměl... kdyžtak to rozešlete dál
Nirnaeth: Jsem se tě vlastně ani nezeptala jaký máš rovzrh? Antonymi: Moc myslíš na Cata
Nirnaeth & Antonymi: Nevím, které jsem to říkala, ale zmiňovala jsem se o filmu Manituova Bota (parodie na Vinetua) a tady je jedno takové vtipné video http://www.youtube.com/watch?v=QDx6KtgqOJY
Nirnaeth: Abych upřesnila, Nejlepší kapela a nejhorší kapela je psána jen u reportu z MORu z Rock for People je to psané normálně
Antonymi: Vyvrtaný zdravý zub? No já četla akoráte ten rozhovor ve sparku s Eiccou... já si nemůžu pomoc, ale ten rozhovor byl nějaký divný asi se mi to jen zdálo... ale ty fotky tam jsou pěkné EDIT: dokument o Nostradamovi je tak zajímavý, že jsem v polovině usla... ale oukej... jdu si o tom chlapíkovi najít informace
Spark už mám doma... o Shadow Area je tam asi jedna věta... něco že zahájili den a příjemně překvapily. Vše.
No rybička má krmení... ale mě je jí tak líto... ségra se o to ani nemí starat...drobeček maličký... no nebudu to řešit... Ehm... ehmm Beautiful... ehm... souhlasím s názorem redaktora, mě se to taky moc nelíbí *schovává se pod stůl* Antonymi: furt to můžeš dát na aukro...
Nirnaeth: No právě, chudink rybička... taťka říká, že jí dává tak týden...
MÁME RYBU! Teda přesněji ségra si koupila skalára... prostě přidju domů a na stole ryba... největší šok... ale chtěla bych taky je rozkošný, ale obávám se, že v sestřiné péči zahyne... nemá ani čerpadlo a v akvárku není ještě žádná rostlina... chudinka rybička... jinak jsem dnes byla na té střední... bylo to fajn, s kamarádama jsem naplánovali, jak se budeme v brně scházet, protože nás tam jde polovina třídy A v sobotu je nějaká akce ve městě kousek od nás... má tam být Peťa Čech <3 ano... ten n...
Despair: Říkáš plakát Stone Sour? Tak to musím mít Antonymi: uvidíš, jednou je potkáš
Nirnaeth: Já neříkám, aby ses na to netěšila... a nesýčkuju na život, sýčkuju na Apocalypticu... to je vše... dál už to nehodlám rozebírat...
Nirnaeth: Ano sýčkuju... radši budu sýčkovat na začátku než pak... Já vím, že je to Amerika a to je vždycky něco "spešl" ale pardon, zaplatit si jen za hodinu vystupení to je trochu na hlavu... já být tím návštěvníkem, tak bych byla pěkně nakvašená... neluvě o tom, že přece jen v Americe nejsou pořád, tak by se mohli snažit udělat to vystoupení lepším. A když jsme přežili Oomph! kteří hráli přes 2 hodiny v malém klubu, tak nemyslím, že by malý klub byl zrovna problém. Vím že to není chyba chlapc...
No pardon ale... 13 PÍSNIČEK? TO SI DĚLAJÍ PRDEL... už jsem klidná... já umřu... já se do té vídně netěším :-( mám dojem, že po Betrayal usnu a probudím se až po Sacře... Doufám jen v to, že je to setlist pro Ameriku... že pro Evropu bude jiný... jinak je majznu
Antonymi: aspoň nemusím nic sepisovat
Nirnaeth: tak nic... fotky mo nejedou... nevadí