Thursday, September 9th 2010, 9:54am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Search results

Search results 1-20 of 1,000There are even more results, please redefine your search.

Tuesday, September 7th 2010, 7:47pm

Author: Amyee

Čeština, slovenština a všichni co rozumí... III

Nirnaeth: Ale kdybys věděla o někom, kdo by koupil tak řekni OT: Tak a nové CD od Linkin Park je venku, oficiálně vychází až za pár dní... a všichni stahují jak blbí... byl jim nejradši ustřihla uši hajzlové jedni... to prostě nemůžou počkat těch 5 dní, to mě zase vytočilo :/ pardon... jdu spát, aspoň budu mít klid Oldo: gratulace, veliká, doufám, že tě to bude bavit

Monday, September 6th 2010, 4:43pm

Nirnaeth: já mám doma Twilight v originále... nechceš pujčit? Když tu knížku máš v ruce tak je to lepší ne? Já prodávám i ty české díly... nechceš? všechny za 400-500 kč Chjo, tak v Brně skysnu i ve středu... nestihla jsem se přihlásit na seminář z AJ a jediný volný vhodný termín byl středa, což byl jediný volný den v týdnu co tam mám doprdele dělat... že já jsem byla tak hloupá a nestihla jsem to do kelu... Omlouvám se za můj výlev...

Saturday, September 4th 2010, 2:51pm

Nirnaeth: Ale aspoň to máš jen tři dny... schválně se podívej na ten můj :/ Já tam budu muset tvrdnout celý týden Hlavně je to všechno trojhodinovka... to mě zabije http://img299.imageshack.us/img299/9350/rozvrhs.jpg Ještě si tam dám angličtinu seminář asi na úterý na ráno... POZOR soutěž o nové CD Apocalypticy, zapojit se může i zbytek fóra, avšak pochybuju, že by tady někdo to CD neměl... kdyžtak to rozešlete dál

Saturday, September 4th 2010, 10:07am

Nirnaeth: Jsem se tě vlastně ani nezeptala jaký máš rovzrh? Antonymi: Moc myslíš na Cata

Friday, September 3rd 2010, 9:49pm

Nirnaeth & Antonymi: Nevím, které jsem to říkala, ale zmiňovala jsem se o filmu Manituova Bota (parodie na Vinetua) a tady je jedno takové vtipné video http://www.youtube.com/watch?v=QDx6KtgqOJY

Thursday, September 2nd 2010, 5:28pm

Nirnaeth: Abych upřesnila, Nejlepší kapela a nejhorší kapela je psána jen u reportu z MORu z Rock for People je to psané normálně

Thursday, September 2nd 2010, 2:01pm

Antonymi: Vyvrtaný zdravý zub? No já četla akoráte ten rozhovor ve sparku s Eiccou... já si nemůžu pomoc, ale ten rozhovor byl nějaký divný asi se mi to jen zdálo... ale ty fotky tam jsou pěkné EDIT: dokument o Nostradamovi je tak zajímavý, že jsem v polovině usla... ale oukej... jdu si o tom chlapíkovi najít informace

Thursday, September 2nd 2010, 12:21pm

Spark už mám doma... o Shadow Area je tam asi jedna věta... něco že zahájili den a příjemně překvapily. Vše.

Wednesday, September 1st 2010, 9:08pm

No rybička má krmení... ale mě je jí tak líto... ségra se o to ani nemí starat...drobeček maličký... no nebudu to řešit... Ehm... ehmm Beautiful... ehm... souhlasím s názorem redaktora, mě se to taky moc nelíbí *schovává se pod stůl* Antonymi: furt to můžeš dát na aukro...

Wednesday, September 1st 2010, 7:50pm

Nirnaeth: No právě, chudink rybička... taťka říká, že jí dává tak týden...

Wednesday, September 1st 2010, 3:47pm

MÁME RYBU! Teda přesněji ségra si koupila skalára... prostě přidju domů a na stole ryba... největší šok... ale chtěla bych taky je rozkošný, ale obávám se, že v sestřiné péči zahyne... nemá ani čerpadlo a v akvárku není ještě žádná rostlina... chudinka rybička... jinak jsem dnes byla na té střední... bylo to fajn, s kamarádama jsem naplánovali, jak se budeme v brně scházet, protože nás tam jde polovina třídy A v sobotu je nějaká akce ve městě kousek od nás... má tam být Peťa Čech <3 ano... ten n...

Tuesday, August 31st 2010, 5:38pm

Despair: Říkáš plakát Stone Sour? Tak to musím mít Antonymi: uvidíš, jednou je potkáš

Monday, August 30th 2010, 1:08pm

Nirnaeth: Já neříkám, aby ses na to netěšila... a nesýčkuju na život, sýčkuju na Apocalypticu... to je vše... dál už to nehodlám rozebírat...

Monday, August 30th 2010, 12:18pm

Nirnaeth: Ano sýčkuju... radši budu sýčkovat na začátku než pak... Já vím, že je to Amerika a to je vždycky něco "spešl" ale pardon, zaplatit si jen za hodinu vystupení to je trochu na hlavu... já být tím návštěvníkem, tak bych byla pěkně nakvašená... neluvě o tom, že přece jen v Americe nejsou pořád, tak by se mohli snažit udělat to vystoupení lepším. A když jsme přežili Oomph! kteří hráli přes 2 hodiny v malém klubu, tak nemyslím, že by malý klub byl zrovna problém. Vím že to není chyba chlapc...

Sunday, August 29th 2010, 9:43pm

Bands A - Z III

G - Goo Goo Dolls

Sunday, August 29th 2010, 9:42pm

Another Band Game 3

H.I.M.

Sunday, August 29th 2010, 9:39pm

No pardon ale... 13 PÍSNIČEK? TO SI DĚLAJÍ PRDEL... už jsem klidná... já umřu... já se do té vídně netěším :-( mám dojem, že po Betrayal usnu a probudím se až po Sacře... Doufám jen v to, že je to setlist pro Ameriku... že pro Evropu bude jiný... jinak je majznu